Besøk hos Eriksen Karosseridesign

Besøk hos Eriksen Karosseridesign

Vi ble møtt av gründer og daglig leder Sigfred Eriksen.

Han fortalte om hvordan han startet dette som et supplement til sin egen bilhobby i 2017. Ved hjelp av facebook oppdaget han at dette var et meget stort marked og tok derfor skrittet i 2018 og gjorde om hobby til heldags jobb.

I dag er de 5 ansatte som bare jobber med karosseri og lakk. De holder til på Lena i et lokale på drøye 400 kvadratmeter. Her utføres alt fra sandblåsing, sveising, produksjon av deler og lakkering.  Det vil si at du kan få gjort alt til karosseriet ditt på samme sted.

Når vi var på besøk var det en god spredning av merker på bilene. Alt fra Volvo 145 likbil, Opel Commodore A, A-Ford og mange flere.

Et Corvette karosseri begynner å bli klart for lakk.

Sigfred fortalte at de jobbene de helst tok var total restaurering av karosseri. Det vil si at kunden leverer et ribbet karosseri, og får dette tilbake etter en tid, ferdig restaurert og lakkert.

De skaffer også rustskade deler, og kan det ikke skaffes så lager de det som trenges. Alle som jobber der behersker Engelsk hjul, og krymp strekke maskiner.

Volvo 145 likbil som skal tilbake i tjeneste. Sigfred fortalte at det er flere byråer som ønsker å tilby veteran begravelses bil. 

Vi fikk en flott omvisning og et godt inntrykk av bedriften når vi var der. Det er også en stor fordel at de leverer karosserijobben med ferdig lakk. Skulle det da oppstå noe i ettertid så er det et sted å klage. Eriksen Karosseridesign skryter av at den har mange fornøyde kunder, men som alltid er det lurt å sjekke referanser på denne typen jobber.

Fra sandblåsings rommet. De benytter spesial sand fra India som de mener at er meget skånsom for karosseriet. 

Informasjon er tom